Welkom bij JMT Floorcoverings: De vloerbedekking specialist

Met beurzen, congressen, evenementen en (winkel)interieurs wilt u mensen raken. U wilt hen aanspreken en zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Dan spelen design en meubilair een belangrijke rol. Datzelfde geldt voor vloerbedekking. Deze onderstreept het karakter van de ruimte en zet de inrichting van uw beurs, evenement of winkel extra kracht bij. Lees meer...

Onze specialiteit is vloerbedekking. In alle opzichten. Met veel kennis van zaken helpen we designers, architecten en standbouwers om het perfecte samenspel tussen kleuren, vormen en materialen te creëren. Voor ieder budget. Daarbij zijn kwaliteit en betrouwbare levering onze belangrijkste meerwaarden. Door de hoge kwaliteit en brede inzetbaarheid van ons vloerbedekking assortiment is ons aanbod onder andere geschikt voor beurstapijt, evenemententapijt, projecttapijt en als kantoorvloerbedekking.

Beurstapijt & Evenemententapijt

Naast specialist op het gebied van vloerbedekking, kunnen wij als onderdeel van de JMT Groep met trots zeggen dat we specialist zijn op het gebied van beurzen en evenementen. Zoekt u dus beurstapijt of evenemententapijt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen u diverse oplossingen bieden die het gebruik van uw beurstapijt en evenemententapijt nog gemakkelijker maken. Zo bieden wij een brede selectie aan tapijttegels. Deze zijn ideaal voor uw beurstapijt aangezien de tapijttegels gemakkelijk gelegd en verwijderd kunnen worden. Daarnaast zijn de tapijttegels ook zeer duurzaam en gaan ze dus vele beurzen mee. Ook kunnen we de rest van ons assortiment vloerbedekking voor u geheel op maat maken. Dankzij onze volautomatische coupagemachine kunnen we vloerbedekking met grote precisie en efficiëntie op maat maken. Ook kunnen we hierdoor verschillende kleuren tapijt tot de mooiste patronen combineren. Ideaal dus voor een beurstapijt of evenemententapijt dat het oog trekt en een persoonlijke uitstraling geeft!

Projecttapijt

De hoge kwaliteit van onze vloerbedekking, maakt deze ook ideaal voor gebruik als projecttapijt. Doordat de vloerbedekking slijtvast is deze zeer geschikt voor hoog gebruik zoals bijvoorbeeld bij projectvloerbedekking of kantoorvloerbedekking het geval is. Ook voor dit doeleinde is onze coupagemachine ideaal. Verliezen blijven beperkt, waardoor u een projecttapijt heeft van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast kunt u uw project- en kantoorvloerbedekking een extra dimensie geven door interessante ontwerpen te maken met diverse kleuren.

Klik op de gewenste kleur en ervaar de design mogelijkheden van JMT.

Vraag hier losse stalen, een stalencassette of (een) stalenboekje(s) aan. Alle details kunt u onderaan het formulier invullen.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten…